sykkeen kiihtymisestä huolimatta laskeudun, sillä elin juuri sen, kun sateen jälkeen saapuu aurinko kuvassa kohtaavat kesä ja syksy, valo ja varjo oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.10.2023 15:18 Star Syksy on parasta aikaa ja niin hyvä kuin vain tahdomme. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.11.2023 10:20 trrrauma Kaunis <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut