epäuskon vallitessa kiinnityin ihmisyyden pilkahduksiin; ne olivat osa näytelmää, mutta universumin laajuinen oppi on, että moraali on henkilökohtaista oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.10.2023 16:13 Star Henkilökohtaisia asioita löytyy, kun osaa etsiä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut