tuulinen saarensielu jokainen kehoni kohta tuoksuu mereltä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.7.2019 2:09 Star Upeaa, onni syntyy todellakin pienistä asioista, ihanaa <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.7.2019 9:13 ayla Hyvä tuoksu Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.7.2019 17:09 DC_10 Runon alkusanat "tuulinen saarensielu" on todella upea. Uppoaminen johonkin mieluisaan, saaden sen tuoksun itselleen. Oiva kuva onnesta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.7.2019 19:22 miesvaalea puhtaasti kuvattu suurpiirteisesti silti täytenä onni, onni on kokonaisuus ei yksityiskohta, tykkään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.7.2019 17:41 herra puunukke tunnelmallinen teksti kaikessa lyhykäisyydessään. keho mikä tuoksuu mereltä on elämän makuinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2019 22:10 kyynikko Juuri näin. Suolaisen meren saaressa tuulinen sielu. Lyhykäisyydessään hieno. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
onni on kokonaisuus ei yksityiskohta,
tykkään.
Sivut