olin elokuvan vaikutuksen alaisena ja tilasin punaviiniä Kreikasta, hääpäivälle oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.7.2020 17:57 Star Ihanaa, punaviiniä hääpäivän kunniaksi, ei voi mennä pieleen <3<3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.7.2020 7:12 Velimarkku Punkku silloin tällöin käy hyvin, ja varsinkin hääpäivänä 🌷 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.1.2021 22:08 Karpalo Tykkään tyylistäsi kirjoittaa! Itselläkin ollut usein hyvin minimalistinen tyyli - mitä vähemmällä iso tarina, sitä parempi.... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut