"Mitä on, pinnan alla?" oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.9.2020 14:31 Pannahinen Tykkään tiivistetystä, yksinkertainen on kaunista. Ja tässähän sitä on ajateltavaa. Hienosti ilmaistu. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.9.2020 17:18 Star Erittäin viisaasti todettu. Ei auta kuin katsoa, mutta varovasti <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut