hylätty kani — kyyryssä kuin välinpitämättömyys omaa lasta kohtaan oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 6.9.2020 17:25 Pieni vihreä mies Hienoa minimaalista sinua taas. Tämä herättää tunteita. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 6.9.2020 18:07 Testipoisto sykähdyttävää Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 6.9.2020 23:45 Balrog1 Luin useammankin runosi. Nautin kuinka tuntemukset vaihtelee. Ajatusvirta vie kiitos sinulle Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.9.2020 9:06 miesvaalea Osaat aina tehdä syvällisen runon aiheesta kuin aiheesta, kertakaikkiaan hieno on tämä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.9.2020 23:23 Star Hyvin synkkää, oma lapsi tulisi olla aina tärkeä ja rakas <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
kertakaikkiaan hieno on tämä.
Sivut