Missä ruoho on vihreintä;
siihen painan porttikiven
(kun sataa pystysuoraan
on kuin ei sataisi ollenkaan)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Missä ruoho on vihreintä;
siihen painan porttikiven
(kun sataa pystysuoraan
on kuin ei sataisi ollenkaan)
Kommentit
Olen lukenut tämän runon monta kertaa tänään. Se on lyhyt ja makea. En ole aivan varma, mitä miellän siitä, mutta jotain pysähtyneisyyden vastustamista.
Vihrein ruoho jossain muualla kuin aidan takana, ja siinä porttikivi, varma ja ajasta aikaan pysyvä. Pystysuora sade, tuuletonta, myrskytöntä. Tämä runo saa hymyilemään, jotenkin raikas ja lämmin, molempia yhtä aikaa.
Vahvaa runoutta 😊
Ainoastaan kattoikkunat voivat tuntea sateen ruoskat.
Kaunista ja lukijaamiellyttävää tekstiä.
Pidän paljon, onnistuit koskettamaan sanoillasi.
Ja tuuli ploosasi kokoajan, niin että känpän nurkat tärisit.
taidokkaasti asettelet sanat,
joilla juoksutat lukijoiden ajatuksia.
kerrassaan hienoja runoja sinulla
Sivut