liuska liuskan perään nousen — soliskuopasta ravistelen, pölyä on, aamuun asti oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.3.2020 22:15 seba suuren työn alussa on runon minä. pölyn auraaminen on rankkaa hienot sanavalinnat runossasi Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.3.2020 23:25 Star Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon valintoja ja huoneita <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.3.2020 20:37 DC_10 Minulle syntyy kuva kuin olisi jokin tietty yksi yö aikaa selvittää asiat: muistot ja muut sekavuudet. Ravistelemalla kaikkea koettua löydetään vihdoin järjestys ja selitys - ainakin runo antaa toivoa siihen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.3.2020 22:31 runoretku Taidokasta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
hienot sanavalinnat runossasi
Sivut