kämmenluiden alla se kaikki, mitä ikävöin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.2.2020 5:06 Star Hyvin monitulkintainen, mutta jokaista solua koskettava runonen <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2020 11:55 Testipoisto vähällä voi sanoa paljon Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2020 12:25 Psyloche Kaunis kuva, runosi. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.3.2020 22:32 runoretku Huikea. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.5.2020 21:27 Karpalo Pidän näistä runoistasi - itsekin usein typistän mahdollisimman lyhyeksi...muutama sana, silti koko elämä.... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.5.2020 12:48 Marle "Elämä on" ja keho sen muistaa. Jotenkin erikoisen pysäyttävä runo, kiittää Marle :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Jotenkin erikoisen pysäyttävä runo, kiittää Marle :)
Sivut