on viilentävää mirhamia nitisevään maailmanpyörään sen soisi seisahtuvan tämän maiseman yllä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.6.2019 14:28 DC_10 Pieni asia voi muuttaa suuria kokonaisuuksia, tai parantaa olemisen laatua. Hyvin vangittu elämän taitekohta, johon ajanlaskun voisi pysäyttää, hetkeksi ainakin nautittavaksi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.6.2019 14:48 miesvaalea Ajattelin tämän luonnon suojeluna ja kulutuksen pysäyttämiseksi lasten tähden. Hienosti käytät sanoja ja jätät monelle tulkinnalle tilaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Hienosti käytät sanoja ja jätät monelle tulkinnalle tilaa.
Sivut