kuumia kyyneleitä
säilöttyjä limetin sisuksia,
jotka pirskahtelevat syliin kuin kunniavieraat
laiva on saapunut kosmiseen satamaan
jossa sydän on viisas
ja meret yhtä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kuumia kyyneleitä
säilöttyjä limetin sisuksia,
jotka pirskahtelevat syliin kuin kunniavieraat
laiva on saapunut kosmiseen satamaan
jossa sydän on viisas
ja meret yhtä
Kommentit
itkun sisään on vaikea päästä
vaik se näkyy ja tunne huutaa
kuka ymmärtää surun on viisas,
mutta taivutappa tunteellinen sydän viisauteen, olet mestari.
Sivut