Alhaalla on suoja jätän väliin jätän ruuat liedelle runot näkyviin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 29.9.2018 13:35 runoretku Hyvä runo. Herkkä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.9.2018 7:33 epeli Joo, kyllä son siihen laihin, että runot häätyy ehottomasti näkyviin jätää. Molen vissisti sitä mieltä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.9.2018 13:11 Carre Ja vitut! Mieluummin ei mitään kuin toisen auttamana kaikki. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.9.2018 19:49 arlette Maukas runopurenta tässä... jättää ilmaa ja arvoitusta sopivasti! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.9.2018 22:22 Meriaurinko Tykkään tästä. Lyhyt ja ytimekäs. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2018 1:28 miesvaalea Tykkään hyvin pakenet, niin ajattelen, runot on linna missä on turvassa kakilta ihan kaikilta. Osui minuun luotisi suojasta Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Molen vissisti sitä mieltä.
Mieluummin ei mitään kuin toisen auttamana kaikki.
runot on linna missä on turvassa kakilta ihan kaikilta.
Osui minuun luotisi suojasta
Sivut