Sotajalka

Runoilija loveaholic



      Alhaalla on suoja

      jätän väliin
      jätän ruuat liedelle
      runot näkyviin


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Herkkä. 
Joo, kyllä son siihen laihin, että runot häätyy ehottomasti näkyviin jätää.

Molen vissisti sitä mieltä.
Ja vitut!
Mieluummin ei mitään kuin toisen auttamana kaikki.
Maukas runopurenta tässä... jättää ilmaa ja arvoitusta sopivasti!
Tykkään tästä. Lyhyt ja ytimekäs.
Tykkään hyvin pakenet, niin ajattelen,
runot on linna missä on turvassa kakilta ihan kaikilta.

Osui minuun luotisi suojasta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut