Taika

Runoilija loveaholic



törmäsin ujouteeni,
sydämen veret keinahtavat
pimeän salin takaosassa

menen osiin, ehjäksi,
etkä pelästy tai katoa
tai hajoa



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlaista taikaa on olemassa, jokapäiväisessä elämässäkin.
'Sydämen veret keinahtavat' - oi miten samaistun!
Aivan ihana!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut