törmäsin ujouteeni, sydämen veret keinahtavat pimeän salin takaosassa menen osiin, ehjäksi, etkä pelästy tai katoa tai hajoa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.9.2022 22:47 Star Kaikenlaista taikaa on olemassa, jokapäiväisessä elämässäkin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.9.2022 20:14 Sumela 'Sydämen veret keinahtavat' - oi miten samaistun! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.11.2022 9:41 Laamapaita Aivan ihana! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut