menneet selviytymiskeinot kiertävät kuin karusellihevosen selässä antaisin lahjaksi ilmapallon, johon olen kirjoittanut en koskaan ole tarpeeksi hyvä, jos jään oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.9.2022 22:41 Star Koskettavaa, aina on kuitenkin tarpeeksi hyvä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut