Krypta

Runoilija loveaholic



olen ollut etäällä sydämestäni
ja siksi en ole voinut kirjoittaa

eteeristä tomua arkkujen pinnoilla, käyn vihdoin lattialle itkemään,
viileään syliin


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisesti upea. 
Itkeminen on hyvin tärkeää, jokaiselle joskus.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut