olen ollut etäällä sydämestäni ja siksi en ole voinut kirjoittaa eteeristä tomua arkkujen pinnoilla, käyn vihdoin lattialle itkemään, viileään syliin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.6.2024 12:29 Psyloche Yksinkertaisesti upea. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.8.2024 22:05 Star Itkeminen on hyvin tärkeää, jokaiselle joskus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut