puhumme valojen katveessa musiikki, sadepisarat; säärten varjot leviävät kuin muste vedessä, jota janoan oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 13.6.2021 18:50 Star Varmasti on paljon muutakin mielessä. Antaa tulla vaan, kaikki ulos. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.12.2021 23:13 herra puunukke tyylikäs, jopa hieman viettelevä teksti. hienoa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut