I'm tip-toeing the mental facilities I was placed in a long time ago room 101 is rattling chains, only my eyes run free oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.6.2022 20:56 Sumela Sentään silmät! Ehkä mieli? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.6.2022 8:31 loveaholic Nimen omaan ei mieli, kaasuvalotus on siitä tehokas ase - varsinkin lapseen kohdistettuna. Nyt onneksi totuudessa kiinni, eipä saaneet nujerrettua :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.6.2022 21:08 Sumela Peukkuu sille! 🤗 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut