Sunday

Runoilija loveaholic



I'm tip-toeing the mental facilities
I was placed in
a long time ago

room 101 is
rattling chains,
only my eyes run free


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sentään silmät! Ehkä mieli?
Nimen omaan ei mieli, kaasuvalotus on siitä tehokas ase - varsinkin lapseen kohdistettuna. Nyt onneksi totuudessa kiinni, eipä saaneet nujerrettua :)
Peukkuu sille! 🤗

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut