liian painava on joutsenenkin ruumis lumpeenlehdelle Selite: n. 2009oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.2.2021 1:41 Resupekka Lutunen runo piinkovasta fysiikan laista. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2021 6:04 miesvaalea Toisinaan kuorma on liikaa vaikka tarkoitus tukeakseen on vilpitön. Toisinaan on hyvä muistaa ihmisenä, että luonto ei kestä meidän rasituksia yli sietokykynsä. Vesikirpulla on lautta ja taas Joutsenella siivet. Olisi aina hyvä muistaa oma roolinsa. Hieno on hakusi ja upea runosi taas. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2021 11:06 Balrog1 Kaikkea ei jaksa kantaa. Painon jakaminen useammalle voi auttaa. Hieno haiku ja merkitys on tulkittavissa omanlaisesti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2021 14:09 Star Erittäin viisaasti todettu <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2021 18:51 RunoNosta Haikusi tekee lammen tapahtumat näkyväksi ja mietittäväksi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.3.2021 12:19 Psyloche Lyhyesti ytimekästä, tyylikästä runonkerrontaa. 😊 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.3.2021 20:43 Miikkatii Kauniin terävä haiku. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Toisinaan on hyvä muistaa ihmisenä, että luonto ei kestä meidän rasituksia yli sietokykynsä.
Vesikirpulla on lautta ja taas Joutsenella siivet.
Olisi aina hyvä muistaa oma roolinsa.
Hieno on hakusi ja upea runosi taas.
Sivut