Haiku

Runoilija loveaholic




liian painava
on joutsenenkin ruumis
lumpeenlehdelle



 
Selite: 
n. 2009
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lutunen runo piinkovasta fysiikan laista.
Toisinaan kuorma on liikaa vaikka tarkoitus tukeakseen on vilpitön.
Toisinaan on hyvä muistaa ihmisenä, että luonto ei kestä meidän rasituksia yli sietokykynsä. 

Vesikirpulla on lautta ja taas Joutsenella siivet. 

Olisi aina hyvä muistaa oma roolinsa. 


Hieno on hakusi ja upea runosi taas. 
Kaikkea ei jaksa kantaa. Painon jakaminen useammalle voi auttaa. Hieno haiku ja merkitys on tulkittavissa omanlaisesti.
Erittäin viisaasti todettu <3 
Haikusi tekee lammen tapahtumat näkyväksi ja mietittäväksi. 
Lyhyesti ytimekästä, tyylikästä runonkerrontaa. 😊
Kauniin terävä haiku.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut