siinä on ruskeita tahroja valkealla paperilla, josta tulee kylmiä väreitä kun osuu kynnellä oikeaan kohtaan oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.4.2022 12:11 Star Hyvin viisaasti todettu. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.4.2022 15:26 u roskala Huikean hieno. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.4.2022 7:57 Teräkselä Lyhyttä mutta mieleen painuvaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut