menin pudotessa hiekaksi olen huomisen lasi, kannan viinin josta humallut oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.1.2022 21:44 Star Koskettava sähkösanoma, hyvin paljon kertova <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.1.2022 15:16 apilak Tämä on hieno pieni runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut