Love

Runoilija loveaholic



to beat
all the    
fuckin' shame

it's not your fault
it never was your fault
I'm sorry


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Love is a bird it s wants to fly, your frozen when our heart not open?

-(en tiedä osasinko kirjoittaa oiken, anteeksi tankero englantia)

Oudon kaihertavalla tavalla miellyttää, nostaa suupieliin sellaisen kareilevan hymyn, josta ei oikein itsekään tiedä mikä tunne se on, jotenkin se kiteytyy tuohon runon viimeiseen lauseeseen. Hyvä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut