to beat all the fuckin' shame it's not your fault it never was your fault I'm sorry oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.3.2022 22:14 tulukset Love is a bird it s wants to fly, your frozen when our heart not open? -(en tiedä osasinko kirjoittaa oiken, anteeksi tankero englantia) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.4.2022 15:28 u roskala Oudon kaihertavalla tavalla miellyttää, nostaa suupieliin sellaisen kareilevan hymyn, josta ei oikein itsekään tiedä mikä tunne se on, jotenkin se kiteytyy tuohon runon viimeiseen lauseeseen. Hyvä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Love is a bird it s wants to fly, your frozen when our heart not open?
-(en tiedä osasinko kirjoittaa oiken, anteeksi tankero englantia)
Sivut