15

Runoilija loveaholic



 ne bassot, kaikuja vihaisilta vuosilta
 turvaton, rahiseva tie ja minä
 
 en enää haluaisi palata tänne
 mutta jäljet eivät maadu
 ne on nähtävä lapsena
 ja aikuisena


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaiken näkee toisin vanhempana, lapsuuden muistot ovat yleensä kultaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut