Kaivata kosketusta niin paljon,
että kassajonossa
kirjaston lainausluukulla
lounasruuhkaan likistyneenä
mielessään hyväilee satunnaista niskaa
huumaantuu ei kenenkään tuoksusta
kuvittelee ne lompakkoa, romaania,
tarjotinta pitelevät kädet
hamuamaan itseään,
sormet omiensa lomaan.
Olisihan se nyt säälittävää.
Ei kuittia, kiitos.
Pahus, unohdin näköjään kirjastokortin.
Löytyiskö teiltä laktoositonta maitoa?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jokainen kaipaa kosketusta ja läheisyyttä.
Täyttymättömän tunteen kirkuva halu.
Ajaa ohi tilanteiden, tuoden itsensä pintaan, iholle.
Sangen tuttua huttua lähes jokaiselle, luulen.
Hienosti kuvailet. Tätäkin.
elämä
ilo
onnellisuus
tuoksuu
soluihin
tuossa alussa
päks maanpinta on vastassa
samaistun
tykkään tykkään tästä
Kiitos tästä :) !
Sivut