avaa valkoisen lipastoni keskimmäinen
vetolaatikko, siirrä vasemmasta yläkulmasta
sivuun rekvisiitaksi kasatut romaanit
muistikirjojeni päältä.
Asetu kotoisasti sohvalleni tai
sängylle, jos se tuntuu mukavammalta,
äläkä tällä kertaa luovuta kesken
sitten ymmärrät
halutessasi kaiken
Ja jos vielä senkin jälkeen tahdot,
jos käsitit lukemasi
löydät minut kyllä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut