Voisinpa aikamatkustaa siihen kohtaan
jossa kaikki päättyi ja alkoi
ei lakkaisi koskaan
Voisinpa kokea sen vielä
-------meidät siellä
Love is a losing game, Amy laulaa
ja niin tiedän mitä se meinaa
Olet vain pohjoisessa lomalla
Minä heilastelen pelkoa selkäsi takana
se kuiskii korvaan Winehousea
saa kirjoittamaan meistä
tulevaisuuden muistoja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ps. Lepää rauhassa, Amy Winehouse.
Sivut