Joitakin asioita ei voi tyhjentävästi
kuvata tai kuvitella, ne on
koettava itse.
Oon saanut paljon.
Opiskellut, matkustellut, keskustellut,
lukenut, nähnyt ja tehnyt.
Oon monella tavalla tavattoman rikas
ja rakaskin.
Silti yhtä en tiedä.
Miltä tuntuu pidellä
omaa lasta sylissä,
opetella uudeksi nimekseen
"äiti".
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sanasi
ymmärrän tunteesi
hyvin puit runoksi asian
Sivut