Huomioni on terävöitynyt,
yhtäkkiä näen sitä kaikkialla.
Rekisteröin vaivihkaiset
kämmensyrjien hipaisut kassajonossa,
kun pikkurillit kiduttavan ihanasti kiertyvät
toistensa ympäri,
omistavaan koukkuun.
ja minä tunnen vatsassani sen mitä te.
Kun muutamaan neliösenttiin ihokosketusta
tiivistyy koko elämä.
Ja sillä löyhällä sormiotteella siirrettäisiin
vuoria.
Huomaan aavistuksen liian pitkät katseet,
vienosti kulmain alta luodut,
ollakseen vain hyvänpäiväntutulle suodut.
Ne maireat hymyt, jotka eivät peittely-yrityksiin piiloudu, punan poskilla
ja
sähkön.
M i n ä n ä e n s ä h k ö n.
Tänään taivas on lonkeron värinen,
mutta minussa sen kuplat.
Huomenna mulla on treffit.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lonkero ja tää hyvää
Lupauksen hienovaraista kutinaa.
Toiveen hentoa tutinaa.
Rakkauden näköä.
Sitä mieli halajaa,
Mitä silmät rekisteröi.
Sivut