kuinka se kuvailisi mua ulkopuoliselle en tunnistanut siitä itseni kumpi meistä vääristelee totuutta?oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.9.2019 0:16 Star Niinpä, joskus sopii miettiä, mikä on totta ja mikä ei <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2019 21:09 lempinimimerkki Kovasti puhuttelee tämä runosi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut