koteloissaan vielä ne
jotka eivät ehtineet
samaa pelkään toisinaan itsekin
sinä saat maan tärisemään
ja
silloin
värähtävät
siivet
jotka
eivät
vielä
koskaan
ole
lentäneet
Sinä saat maan tärisemään
ja minut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sielussa samoin ;) Rakkaus kauniina kukkii ja
antaa lämmön tuntua tänne asti.
Sivut