Kuiskii kivet, risukot
raiskatun metsän kannot
Näkyy hakatut aukot
ahneuden toimeksiannot
mis käki selällään kukkuu
siel luonto ikiunta nukkuu
Mikä järki viidakko tuhota
yksinvaltiaan järjettömänä uhota
Menee laji jos toinenkin
maa se on tämä pienenkin
Ajattelen usein tätä palloa
kävelen poluilla hiljaa
Tarviiko kaikkea talloa
luonto on sielun viljaa
Ahneus haluaa lisää rahaa
kyynelissä katson
sydämessä tekee pahaa
raiskatun metsän kannot
Näkyy hakatut aukot
ahneuden toimeksiannot
mis käki selällään kukkuu
siel luonto ikiunta nukkuu
Mikä järki viidakko tuhota
yksinvaltiaan järjettömänä uhota
Menee laji jos toinenkin
maa se on tämä pienenkin
Ajattelen usein tätä palloa
kävelen poluilla hiljaa
Tarviiko kaikkea talloa
luonto on sielun viljaa
Ahneus haluaa lisää rahaa
kyynelissä katson
sydämessä tekee pahaa
Selite:
Ei tahdo enää tuntea tuttuja metsiä kun joka puolella vain tuuli ujeltaa aukkojen halki. Järviä on nk. laillisilla päästöillä tuhottu. Raakileena teille laitan runon luettavaksi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onpa Tekstisi aivan
napakymppi
runosi kertoo
ihminen on mennyt paljon tuhoamaan
mitä on edessämme
sademetsien polttokin käsittämätöntä
Sivut