Sinä päivänä hymyni katosi
Luonnon kauneus kostuttaa silmänurkan
Sieluni uupui hiljaiseksi
Haavikossa kahisevat tuhannet
ja tuhannet värikylläiset lehdet
Ei havisseet lehdet
Ei värit sokaisseet
Yksin tänäkin syksynä tällä polulla
Kyyneleet valuen pidin kylmenevää kättäsi
Silitin vielä poskeasi ja kuiskasin
Rakastan sinua
Näen sinut näkemättä
tunnen sinut koskematta
Sinä olit sydämeni nuotit
Nyt kyyneliin sävelletty laulu soi
Selite:
Tämä on surullisen totta monille vaikka fiktiivisenä kirjoitin. Ajatukseni ovat heille.
Roosa nauha on tärkeä. Vain syöpätutkimuksen eteneminen voi johtaa parannuskeinoihin. Jokainen haluaisi kulkea tuon syksyisen haavikon polulla rakkaittensa kanssa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tärkeä asia tukea
Sivut