Taas tupakansavua tulee sisälle
se on se naapurin
pokahontas joka käryttelee
savumerkeillään ja
nuokkuu puutarhatonttu kainalossa
se on se naapurin
pokahontas joka käryttelee
savumerkeillään ja
nuokkuu puutarhatonttu kainalossa
Selite:
Miitissä sanoista pokahontas, tonttu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvin pysyy aiheessa
eniten tykkännyt nyt tästä
olet huippu
noista sanoista tämä, wau
Sivut