Jäisin katsein
pistävin tuulin
Sula jo kesään
pudota okaat
Huomaa koivunlehtinuput
pistävin tuulin
Sula jo kesään
pudota okaat
Huomaa koivunlehtinuput
Selite:
Liittyy viimeiseen ommelsaumaan jota ratkojalla availen et voi muokata vaatteen mieleisekseen (vertauskuvallinen ilmaus)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ratkojalla lie malttamaton mieli 😊
ja syy tietysti minun todella pitkästä pinnasta 😃
Sivut