Ei kilkkaa ovikello
ei häiriköi sukulaiset
ei pakkoa anoppilan jouluun
saa olla vain kahden rauhassa
just niinkuin halutaan
ei tule vastuuta taudin kulusta
tämä on just sitä joulua
itselle
ei häiriköi sukulaiset
ei pakkoa anoppilan jouluun
saa olla vain kahden rauhassa
just niinkuin halutaan
ei tule vastuuta taudin kulusta
tämä on just sitä joulua
itselle
Selite:
Jos voi olla kotona niin miksi lähtisin mahdollisesti vaarantamaan muita läheisiä. Voi olla etteivät edes haluaisi vieraita, mutta eivät tohdi sanoa.
Sitäpä sopii miettiä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
täälläkin
runossasi tiivistyy tämä aika
Sivut