Suljin menneiltä sälekaihtimet
avasin tulevalle pullon
ilosta
en ole enää varjoissa
en särkyvä
avasin tulevalle pullon
ilosta
en ole enää varjoissa
en särkyvä
Selite:
Kesämiitin runo sanoista: sälekaihtimet, pullo, särkyvä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vapaus luo voiteensa uuteen iloon
Sivut