Yhtä kiusaa vaille
Yhtä lähempänä
Ymmärtäisitkö
Unelmaa
Älä lietso tulta
Mieli avoinna
Käsi puristettuna nyrkkiin
Kauniin tunteen tallettaa
Kynnet syvällä kämmenessä
Neljää vuodenaikaa tunnustelee
Sormien välistä tihkuva tuskan veri
Aistii nyt vapautta menneestä
Valmis vihalle
Tulevaa katsoo hymyillen
Selite:
Niin lähellä loppuelämän ensimmäinen päivä :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut