Lämmin pehmeä
punaisin liloin
keltaisin sävyin neulottu
Eri sävyin tunteella
taiottu
Villasukka ja toinen
ojensit minulle
mitä sanoisin
Ihanat
punaisin liloin
keltaisin sävyin neulottu
Eri sävyin tunteella
taiottu
Villasukka ja toinen
ojensit minulle
mitä sanoisin
Ihanat
Selite:
Miitissä sanasta Villasukka
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
viimeksi lapsenlapseltani ;) Runosi on hyvä, siitä alkoivat muistelut, myhäilee Marle.
Sivut