Siveys ei ole sipuli
jossain vaiheessa
lamppu syttyi
mitä kaikkea treffeillä
voikaan tehdä
jossain vaiheessa
lamppu syttyi
mitä kaikkea treffeillä
voikaan tehdä
Selite:
Miitissä sanoista sipuli, lamppu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
taitaa tuo mielikuvitus vain Herralla ylevämpiä kukon hyppyjä ottaa, no omaan Rakkaasi kanssa tiätysti :)
no OK ei mennä henkilöön, vaan kyllä Runossa on viisas opetus hyvä
Sivut