Muistan eilisen hymyn,
Tunnen tummina sävyinä,
Kosken tulisin unelmin,
Suljetuin silmin kertailen,
Tässä hetkessä tanssien,
Herkästi sielussa tuntien,
Vieläkö leijun huomenna,
Muistaen eilisen hymyn,
Selite:
Eilinen..tämä...huominen...se sama eilinenkö ?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-ihmiset ovat meille olemassa niin kauan kuin muistot säilyvät,
-kun ihminen lähtee täältä jossain vaiheessa myös muistot haperoituvat seitin ohuiksi,
se surettaa sillä kysymysessähän oli yksi kokonainen elämä, miten pian saatamme unohtaa?
-kukkanen kuihtuu, eikä sitä enään ole?kuitenkin uskon myös jälleennäkemiseen?
Sivut