Poikki huoneen tunsin valosi
Pakenin varjoihin
Tulit lähemmäs vaikka et liikkunut
Viimein uskalsin kohdata
Kevyesti koskin..kuiskaten kysyin
Tanssiin kietoutuen sulin yöhön
Katseesi helmet
sanojesi soinnut
Tumman yön tuulissa ystävyyden helminauha punotaan
Herkän korun suothan säilyvän
Sydänsinetin siihen painuvan
Selite:
Tällaisen soisi tapahtuvan..tosiystävyys on vaikea löytää. Kaikesta saa haaveensa rakentaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi