En usko et täysin kadotin
Sydäntuulen mukana hukkasin
Ehkä muistoihin hyviin pudotin
Liikaa hyvää toivomasta lakkasin
Ehkä huomenna..ehkä vuoden päästä
Sydäntuuli kuiskaa
Selite:
jotain tuossakin on, eletystä, hiipumisesta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi