Kuin ilotulitus
Säkenöivä palava
Kuin tulenliekki
Polttava kiehtova
Kuin revontuli
Väreilevä ihana
Kuin salaisuus
Jota ei saa saavuttaa
Silti on niin hyvä olla
Edes hetken haaveilla
Selite:
Haaveilun voiman voi tuntea ja siitä nauttia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
huokaus syvään yöhön. niin repivää, niin rauhallista. voimakkaasti aloittaen hiljaisuuden henkäykseen lopettaen. eli mieleeni oli
Rakkaus on hetkissä, mistä tehdään ikuisuus, kaunis oli runosi, suosikkeihin meni.
Sivut