Nojailen koivun runkoa vasten
Silmät ummistettuna unelmoin
Kosketa hellästi, rakasta minua
Painaudut hiljaa lähelleni
Kaulasi kaari houkuttaa aistimaan sinua
Vartalosi kaaret kutsuvat
Kosketa hellästi, rakasta minua
Nauti tulestani, salamallasi sytytä
Varjele liekkiäni karkaamasta
Kosketa hellästi, rakasta minua
Selite:
Kiva katsella ikkunasta koivujen heräämistä kesään...ja unelmoida...antaa mielikuvien sanella!!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on tunnelmallinen,kaunis teksti.
Sivut