Ihana kuuma päivä
Loikoilla pehmeän filtin päällä...
Silmät suljettuina
Kuunnellen kesän sirityksiä..
Lintujen liverrystä
Tuntea iholla tuulen virin
pyörteinen hively..
Aistia tuoksuja, vivahteita tunteistaan..
Kuunnella miten sydän osaa rakastaa
Selite:
Kenties auringonpistos, ajatus ainakin kulki
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi